KNALD FOR DANMARK!! Men hvordan?

Mærkelige hobbyer og klam make up…..

 

Besat af Lucifer

Besat af Lucifer

Det er hvad jeg en gang om året har. sidste år blev jeg tilfældigvis en del af noget, jeg slet ikke troede var mig, en del af en kæmpestor familie. størstedelen er ganske vist temmelig klamme, og vilde til at give chok. Men jeg blev så opslugt af det sidste år, at jeg igen i år besluttede mig for at være med.

I år var jeg med til at bygge en Zone op, og slippe fantasien fri. Det sammenhold, det adrenalin sus og de grin jeg igen i år har fået har helt ærligt gjort mig lettere sindsyg. jeg er sikker på at min familie er trække at gys, make up klude i håndvasken, tøj der er smurt ind i “blod” og kaffe og at høre om mine sindsyge og helt forskruede tanker, med henblik på at få folk til at tisse i bukserne, eller i forsøget på at få dem til at skrige højere end jeg.

Næste år er jeg selvskrevet med til Halloween Sydfyns Haunted Park, med i et fællesskab der ikke kan sammenlignes. og jeg glæder mig allerede.

Min søster og jeg, i Haastrup en næsten helt almindelig weekend i oktober ;)

Min søster og jeg, i Haastrup en næsten helt almindelig weekend i oktober 😉

Min mor er også med, sammen har vi vores egen lille fest. "mens jeg skriger, giver du dem et chok"

Min mor er også med, sammen har vi vores egen lille fest. “mens jeg skriger, giver du dem et chok”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNALD FOR DANMARK!! Men hvordan?