Stofbleer... WHAT?!

Jamen, hvad så med dit liv???

Det er en sætning jeg har hørt et utal af gange de sidste 4,5 år af mit liv.

Min lille fantastiske Familie <3

Min lille fantastiske Familie <3

 

Lad mig starte med at spørger : Stoppede dit liv da du fik børn?

Som udgangspunkt vil jeg gå ud fra at 99,999 % vil svare nej.  men alligevel tænkte omverdenen, at fordi jeg tilbage i starten af 2011, 17 år gammel fandt ud af at jeg var gravid, ville mit liv stoppe..

For mig handler gode billeder ikke om et bestemt filter, der skal på. men de minder billedet viser :)

For mig handler gode billeder ikke om et bestemt filter, der skal på. men de minder billedet viser 🙂

“Du er kun et barn”
“Du har ingen livserfaring”
“En teenager er ikke udviklet nok til at tage varer på andre end sig selv, og det kan de knap nok. ”
“Du kommer aldrig til at få en uddannelse, eller et job!”
“Er du stadig sammen med faderen?”

“Men statistikkerne viser at X% af alle dem der får børn når de er under 20 får dem tvangsfjernet”
“ingen 17 årige kan blive en god mor. Det står her” 

Sådan lød meldingen fra kommune, div. fagpersoner, og resten af dem der hørte om min graviditet.

For at være helt ærlig tvivlede jeg på om de ting jeg selv følte og mente var det rigtige for mig, i virkeligheden var en dum teenage drøm.

Jeg besluttede mig for at lytte til MIG SELV, mærke efter. det resulterede i alle de kommentare og flere til.

jeg skulle være MOR!

Fra den dag begyndte mit liv! Aldrig har jeg følt en større lykke. på trods af modstand fra alle jeg gik forbi, og fra hele det kommunale system, lykkedes det mig den 5. September 2011 og føde en sund og rask dreng, Vores Super Zack <3
Ja VORES, for tænk engang, jeg var faktisk stadig sammen med hans far, min kæreste igennem mere end 2 år. jeg havde kort tid inden fødslen af vores helt fantastiske dreng, færdiggjort den 10. klasse jeg var gået i gang med.

I august 2013 finder vi ud af at vi endnu engang er så HELDIGE at få endnu et barn! nu er jeg 19 år gammel. Det her barn var Planlagt, at det blev et par måneder før vi havde tænkt var så noget andet.
På dette tidspunkt har jeg holdt barsel med Zack og færdiggjort 1. år på min HF. jeg er begyndt på 2. og sidste år.
Desværre viser det sig hurtigt at jeg efter MANGE timers overvejelse bliver nød til at takke ja til den sygemelding.
Mine i forvejen dårlige hofter, er allerede i uge 6-7 begyndt at udvikle sig til en smertefuld bækkenløsning, og intet af det jeg indtager kan jeg holde inde.
Jeg vidste inden i, at det ikke skulle holde mig tilbage, ja min uddannelse bliver udskudt med et år, men det er ET år.
I sidste ende betyder ET sølle år jo INTET når man hver dag, har fantastiske børn at komme hjem til <3

Zoe Mynthe Bliver endelig født 9. Maj 2014. snakken om at jeg ingen uddannelse og job får, går igen i gang i krogene. Men jeg ved hvad der er sandt.

Jeg skal i morgen Starte på det 2. og sidste år af min HF og så forfølger jeg drømmen som Jordemoder efterfølgende.

Mit liv begyndte for 4,5 år siden da jeg sammen med min kæreste igennem nu 6 år blev en del af “De unge forældre” , aldrig kunne jeg forestille mig det anderledes end det er nu, JA det er hårdt af være forældre. Men uanset hvad, så er det også hårdt at blive forældre når man er 35 år.

livet som ung mor bliver ikke nemmere når “de voksne udefra” kun har fordomme i rygsækken.

Hjælp hinanden med at lære, i stedet for at fejle. 🙂

2

  • pernille_demuth@hotmail.com

    Hvor er det godt skrevet. Synes det er sejt gået af dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stofbleer... WHAT?!